ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Vredestein Quatrac PRO EV 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми VREDESTEIN 19 TL 111V 255/55R19 111V (TL, XL, M+S) #263485

EAN: 8714692807992
Всесезонни гуми VREDESTEIN 19 TL 111V - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 111V )
Товарен индекс 111 до 1090 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
329 . 39 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание

VREDESTEIN е компанията производител на тази гума. Популярна фирма на пазара. Моделът 19 TL 111V може да закупите от магазина ProGumi.Този модел може да е правилният избор ако търсите всесезонни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 255. 55 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R19 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. 111 (до 1090 кг) е товарният индекс за модела. Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми V (до 240 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност B. Маркировката за разхода на гориво е B. Тази гума е сравнително тиха отбелязаното ниво на шум е 71 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 6-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.

Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел 19 TL 111V
Сезон всесезонни гуми
Ширина 255
Височина 55
Диаметър R19
Товарен индекс 111 (до 1090 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво B
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, M+S
Тежест 8
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате кола и ползвате висок клас гуми определено ще имате по-икономични параметри на потребление на гориво. Изследванията показват, че на гумите се дължи приблизително 19 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали разхода на гориво - съответно и разходите Ви. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на каране също могат да окажат значително влияние. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане покачват доста съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво е маркирана от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при условията на шофиране. Сцеплението на гумите с мокър асфалт е изключително важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре колата бързо върху влажния асфалт. За кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това маркира гумата по отношение на европейските лимити за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: автогуми  магазини за гуми  205 5516  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки