ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi

ENKEI са иноваторите в областта на персонализираните джанти, базиращи  технологията си на висококачествени композитни сплави, стриктни процеси на леене и коване, строги тестове по стандарт JGTC и ненадминати производствени мощности. Марката е един от повелителите на афтърмаркета, като дейността ѝ се простира чак в цяла Азия, Северна и Латинска Америка, както и родната Европа. ENKEI е водещ снабдител на всички най-големи японски производители на автомобили и General Motors на пазара на OEM.

РЕЗУЛТАТИ:
СОРТИРАНЕ:
Няма намерени резултати.

ENKEI произвежда сложни високотехнологични състезателни джанти за различни моторни спортове, включително рали, дрифт, състезания със спортни коли, включително е отговорна за доставката на леки магнезиеви състезателни колела за екипа на McLaren Honda във Formula 1, изпълняваща тази отговорна функция от далечната 1995 г. 

От създаването си през 1950 г., историята на ENKEI е изпълнена с непрекъснати предизвикателства и приключения, като водеща цел винаги е била да предложи на професионалните състезатели и автомобилните фенове най-иновативните и най-качествени продукти. Днес марката е утвърдена като производител номер едно на алуминиеви джанти, постоянно  надхвърляща очакванията и на най-взискателните шофьори.

ProGumi