ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.

Начини на плащане

1. С наложен платеж

 

На куриера, който ще достави стоката, заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката в сайта.

 

2. Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта

 

Сигурно плащане с дебитна или кредитна карта на Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro и Борика.
Заплащате стойността на Вашата поръчка без допълнителни такси освен посочената крайна цена на поръчката Ви в сайта.
Всички транзакции се криптират и обработват от външна банкова организация за Ваша безопасност. Ако транзакцията с кредитна карта бъде одобрена, ще получите потвърждение на поръчката по имейл и Вашата карта ще бъде дебитирана незабавно. Ако транзакцията с банкова карта не бъде одобрена, ще бъдете уведомен от наш консултант.

 

3. Плащане с банков превод

 

Сметка в лева:
Титуляр: Данто груп ООД
IBAN: BG65UNCR70001522898609
Банка: Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: номер на Вашата поръчка


 

4. През международната система  PAYPAL

 

Може да платите от баланса на Вашата сметка в PAYPAL или чрез кредитна карта Visa или Master Card. При плащане с кредитна карта не е необходимо да имате сметка в PAYPAL.

PAYPAL не подържа български лев. Вашето плащане ще бъде превалутирано в евро или във валутата на Вашата сметка по курс на PAYPAL.

* За да извършите плащане чрез Paypal е необходимо поръчката за гуми да бъде направена през клиентски профил в сайта. При плащане с Paypal се начислява допълнителна такса от 5% от сумата.

 

5. На изплащане с УниКредит

 

Можете да кандидатствате за закупуване на стоки с кредит от Уникредит, като за това е необходимо да отговаряте на определени условия. След одобрение от страна на Уникредит и подписване на необходимите документи, стоката се изпраща на клиента. Целият процес е on-line и максимално улеснен за клиента.

 

6. На изплащане с TBI bank

 

Можете да кандидатствате за закупуване на стоки с кредит от TBI bank, като за това е необходимо да отговаряте на определени условия. След одобрение от страна на Уникредит и подписване на необходимите документи, стоката се изпраща на клиента. Целият процес е on-line и максимално улеснен за клиента.

 

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки

ProGumi