ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.

За нас

Накъдето и да се обърнете, ще ги видите – автомобилите са навсякъде около нас, паркирани или движещи се, големи или малки.

А нашата работа е да се уверим, че те са снабдени с най-качествените и надеждни гуми – един от най-важните елементи от всяка кола, който има ключово значение за сигурността на пътя.

Progumi.bg предлага богато разнообразие от автомобилни гуми и джанти от водещите световни марки на пазара.

Но ние предлагаме и нещо повече – надеждност, спокойствие при шофиране във всякакви условия, безопасност за вас, вашите близки и околните. И не на последно място – персонално отношение, дългогодишен опит и експертиза в продажбата и поддръжката на гуми.

На Progumi.bg ще откриете над 15 000 модела автомобилни гуми от най-качествените и реномирани марки, предназначени за всякакви условия и сезони. Гуми, които ще гарантират вашата сигурност и ще ви отведат където пожелаете, без значение какви са климатичните условия и пътната настилка.

Нашите специалисти ще бъдат с Вас при избора ви на гуми и ще ви препоръчат най-доброто, съобразявайки се с вашите специфични изисквания.

Нашата мисия

е да подобрим безопасността на пътя за всички участници в движението, спомагайки светът около нас да стане с една идея по-сигурен.

Затова ние не просто продаваме гуми, а през годините винаги сме се стремили да осъществяваме тази дългосрочна визия.

Убедени сме, че автомобилните гуми имат важно значение за безопасността. Те често са приемани за даденост и мнозина подценяват значението им. Гумите обаче са под непрекъснато напрежение и пътят често ги поставя на изпитание. Именно те са тези, които носят цялата кола и които имат досег с пътната настилка, водата, снега или леда по нея. При това – във всеки момент те я докосват с една малка част от своята повърхност и тази малка част трябва да може да се справи с всевъзможни неблагоприятни условия, за да гарантира стабилността на колата Ви и сигурността на всички в нея.

Именно гумите са тези, които спират колата в нейния спирачен път. Те имат критично значение за безопасността на пътя и е важно да се отнасяме към тях съобразно този факт. Затова и изборът на качествени гуми е ключов за Вашата безопасност и тази на близките Ви.

Стремим се освен висококачествени автомобилни гуми да предлагаме на нашия сайт и богата информация, свързана с техния избор, поддръжка, видовете гуми и други свързани теми.

На Progumi.bg можете да си изберете гуми според техния вид, марка, както и според вида на Вашия автомобил. Възможностите са много, но те никога не включват компромиси с качеството и безопасността.

В добавка от нас можете да си изберете и подходящи джанти, отново избирайки от водещите марки в света, съобразно личните си предпочитания.

ProGumi