ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.

Марки Гуми

Тук на тази страница сме показали нагледно всички марки гуми, които може да намерите в нашия каталог и да си поръчате от нас. За ваше удобство сме ги групирали в четири групи.

Препоръчани от нас марки автомобилни гуми

В тази секция сме направили селекция на марки производители на гуми, които ние смятаме, че заслужават допълнително внимание заради добрата комбинация от цена и качество.

Премиум марки автомобилни гуми

Това са марки производители, за които дори и хора, които не се интересуват от коли и гуми са чували. Те са отлично представящи се всяка година, печелят редовно награди на новите си модели и постоянно търсят иновации, които да направят продукта им още по издръжлив и удобен за ползване. Това са марки като Michelin, GoodYear, Continental, Bridgestone, Dunlop и Pirelli

 

Среден клас автомобилни гуми

В тази група сме заложили на представители марки, които са в среден клас като представяне и са с добра, приемлива цена за гума. Част от тези марки са собственост на големите марки като допълнителен бизнес, така че тяхното производство спазва всички необходими стандарти на премиум гумите.

Бюджетен клас автомобилни гуми

Тук автомобилните гуми са представени от марки, които тепърва се налагат на пазара и имат да докажат себе си или залагат на ниската цена.

Най-предпочитани гуми за мотор

За любителите на мотори, сме селектирали най-търсените марки гуми, осигуряващи безупречен контрол и сигурност на пътя.

Индустриални и селскостопански марки

В тази секция сме избрали най-качествените марки гуми, осигуряващи производителност и сигурност, предвид специфичното им предназначение.

Тежкотоварни гуми

Гуми за камиони и автобуси

Този сайт използва бисквитки

ProGumi