ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми KUMHO PS31 215/55R17 94W (TL) #168667

*
EAN: 8808956276805
Летни гуми KUMHO PS31 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 94W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 94 до 670 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
173 . 39 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание KUMHO е компанията производител на разглежданата от вас гума. Една от наложениете фирми на пазара. Моделът PS31 се предлага от сайта ProGumi.Тези гуми са от тип летни и са изключително популярен избор при много клиенти. Ширина за модела е 215. Маркираната височина за гумата е 55. R17 е маркирания диаметър за гумата. Допустимия товарен индекс е 94 (до 670 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е W (до 270 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е D. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Разглеждания от вас моделе сравнително тих , като нивото на шум е 70 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител KUMHO
Модел PS31
Сезон летни гуми
Ширина 215
Височина 55
Диаметър R17
Товарен индекс 94 (до 670 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Ниво на шум B
Индекси TL
Тежест 10.74
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Какво означават символите

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Когато притежавате гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате сериозни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Много научните изследвания показват, че на гумите се дължи около 17 процента от консумацията на гориво за вашия автомобил.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. Теглото на колата и вашият уникален стил на каране също оказват значително влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране и други фактори. Например при автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокрото пътно платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Това класифицира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови автогуми  online gumi  гуми 205 55 r16  195 65r15 

Този сайт използва бисквитки