ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL Conti EcoPlus HT3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL Conti EcoPlus HT3 385/65R22.5 K (20PR) #161092

Всесезонни гуми CONTINENTAL Conti EcoPlus HT3 - Тежкотоварни Гуми ( K )
Сезон всесезонни всесезонни
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
ремарке
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
1101 . 95 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е CONTINENTAL. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът CONTI ECOPLUS HT3 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Тези гуми са всесезонни и са изключително популярен избор сред много клиенти. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 385. Маркираната височина за гумата от производителя е 65. Маркирания диаметър за гумата е R22.5. Гумите имат скоростен индекс K (до 110 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е A. Този моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 69 dB. Ние можем да извършим доставка за 2 дни. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Приложение магистрална
Производител CONTINENTAL
Модел CONTI ECOPLUS HT3
Сезон всесезонни
Ширина 385
Височина 65
Диаметър R22.5
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво A
Шум 69 dB
Индекси 20PR
Ос ремарке - Truck
Тежест 69.00
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
A
C
69

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако поръчате гуми с по-добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 17 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре автомобила по възможност незабавно върху влажния асфалт. Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране и други фактори. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Той категоризира гумата по отношение на европейските лимити за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-висока шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например увеличение само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: нови зимни гуми  нови гуми  205 5516  летни гуми цени