ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.

Защо да изберете progumi.bg?

За нас продажбата на гуми не е просто бизнес, а мисия – да спомогнем за повишаване сигурността по българските пътища.

Много богат избор

В Progumi.bg вие ще откриете богато разнообразие от автомобилни гуми - над 15 000 модела от повече от 140 водещи световни марки. Сред тях са имена от ранга на Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Continental и Pirelli. А нашите специалисти ще Ви консултират и ще Ви насочат към най-добрия избор за Вас, съобразен изцяло с Вашите специфични нужди и изисквания.

Изключително атрактивни цени

Важен принцип в работата ни е да предоставяме едновременно високото качество, надеждност и безопасност на много достъпна цена. Работим директно с водещите световни марки в сектора и оптимизираме бизнес процесите си, за да Ви предложим едни от най-добрите условия на пазара. Затова при нас можете да получите висококачествени гуми и джанти на много изгодни цени.

Отношение

В Progumi.bg работи екип от специалисти с дългогодишен опит и експертиза в сегмента на автомобилните гуми. Следим новостите на пазара, за да Ви предложим най-доброто за Вашия автомобил в нашия онлайн магазин за гуми.

При нас ще получите отговорно отношение, експертен подход, разбиране и мисъл за Вашата сигурност и спокойствие на пътя. Ние не просто продаваме автомобилни гуми, а предлагаме цялостно обслужване. То включва също консултация, последваща поддръжка, съвети и полезна информация в областта.

ProGumi