ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Michelin CROSSCLIMATE 2 SUV S1 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV S1 225/55R19 103V #276434

EAN: 3528701627069
гуми MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV S1 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 0 бр.
376 . 91 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от MICHELIN. Една от наложените фирми на пазара. Моделът CROSSCLIMATE 2 SUV S1 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Този модел гуми са от тип всесезонни и са любим избор при много от нашите клиенти. Ширината на модела е 225. 55 е отбелязаната височина за гумата. R19 е маркираният диаметър за гумата. 103 (до 875 кг) е товарният индекс за модела. Скоростният индекс е сред най-добрите V (до 240 км/ч.) за този клас гуми. A е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност A. Тези гуми са с добри показатели за шум за техния клас тяхното ниво на шум е 72 dB. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 6-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Много изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Ако имате гуми с хубави показатели за разход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на управление на автобола също могат да окажат голямо влияние. Енергийно ефективното каране може значително да намали консумацията на гориво. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане увеличават сериозно съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокърт път. За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Икономията в потреблението на гориво е маркирана в евро етикета със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според стила на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е изключително важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокрото пътно платно. При кола движеща се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това маркира гумите по отношение на европейските стандарти за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: автогуми цена  195 65r15  нови всесезонни гуми  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки