ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
YOKOHAMA V701 XL 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми YOKOHAMA V701 XL 195/45R16 84W #173411

EAN: 4968814899868
гуми YOKOHAMA V701 XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
149 . 09 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от YOKOHAMA. Любима марка на редица наши клиенти. Модел V701 XL можете да поръчате от онлайн магазин ProGumi на супер цена.Тези гуми са летни и са предпочитан избор сред много клиенти. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 195. Маркираната височина за гумата от производителя е 45. R16 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 84 (до 500 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.). A е индекса за сцепление на мокро за гумата. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Разглеждания от вас моделе сравнително тих , като нивото на шум е 67 dB. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Изборът на гуми с по-добра категория за разход на гориво ще ви осигури по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 17-20% от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на колата и вашият собствен стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава сериозно съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег. Икономията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство незабавно върху влажното пътно платно. Например за превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това маркира гумите по отношение на европейските лимити за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: зимни гуми  нови гуми  205 55 r16  нови летни гуми 

Този сайт използва бисквитки