ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T 255/70R15 112S (A, A/T, TL, M+S) #264260

EAN: 4968814923051
Летни гуми YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 112S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 112 до 1120 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
252 . 81 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание YOKOHAMA е фирмата произвела тази гума. Известна фирма в света на гумите. Моделът KO G015 GEOLANDAR A/T се предлага от сайта ProGumi. Обозначението Сезон на гумите е от тип: летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 255. 70 е маркираната височина за гумата. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R15. 112 (до 1120 кг) е товарният индекс за модела. Ако информацията за скоростния индекс е важна за вас - неговата стойност е S (до 180 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност D. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност D. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 73 dB. Ние може да направим доставката в рамките на 6-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител YOKOHAMA
Модел KO G015 GEOLANDAR A/T
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 70
Диаметър R15
Товарен индекс 112 (до 1120 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси A, A/T, TL, M+S
Тежест 18.107
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Когато имате гуми с добри показатели за разход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба. Гумите оказват около 15 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачват доста съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението при мокър път. Икономията в консумацията на гориво се оценява от A до G по цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране. За превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху влажния асфалт.

*. Външен шум

Външен шум Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много хора не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Той категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например , когато показателят се увеличи дори и само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Вижте също: летни гуми  зимни гуми  нови автомобилни гуми  гуми за мотор цена 

Този сайт използва бисквитки