ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T 255/75R17 113T (A, A/T, TL, OWL, M+S, 3PMSF) #264258

EAN: 4968814904098
Летни гуми YOKOHAMA KO G015 GEOLANDAR A/T - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 113T )
Сезон летни летни
Товарен индекс 113 до 1150 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
295 . 07 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от YOKOHAMA. Моделът KO G015 GEOLANDAR A/T се предлага от ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана като летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 255. 75 е маркираната височина за гумата от производителя. Маркираният диаметър за гумата от производителя е R17. 113 (до 1150 кг) е товарният индекс за модела. Тези гуми имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.). Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е D. Маркировката за разхода на гориво е D. Разглежданият от вас моделе сравнително тих , като нивото на шум е 72 dB. Магазин ProGumi можем да осигурим този модел за 6-10 дни от Германия. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Производител YOKOHAMA
Модел KO G015 GEOLANDAR A/T
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 75
Диаметър R17
Товарен индекс 113 (до 1150 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси A, A/T, TL, OWL, M+S, 3PMSF
Тежест 18.44
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Какво означават символите

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Когато изберете гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 19% от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност разхода на гориво. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на шофиране също оказват голямо влияние. Ниското налягане при гумите покачват значително съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 километра.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро етикета със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране. За лек автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредна ситуация на пътя. Сцеплението с мокра пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокрото пътно платно.

*. Влияние на външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Той маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-висока шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: всесезонни гуми цена  гуми за мотори  гуми 205 55 r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки