ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми YOKOHAMA KO BLUEARTH-WIN V905 XL 315/35R20 110V (RF, TL, XL, M+S, 3PMSF) #252270

EAN: 4968814911287
Зимни гуми YOKOHAMA KO BLUEARTH-WIN V905 XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
392 . 76 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от YOKOHAMA. Известна фирма в света на гумите. Моделът KO BLUEARTH-WIN V905 може да закупите от магазина за гуми ProGumi.Този модел може да е правилния избор за вас ако търсите да закупите зимни гуми. Ширина на модела е 315. Отбелязаната височина за гумата е 35. Маркирания диаметър за гумата е R20. Разрешения товарен индекс е 110 (до 1060 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е V (до 240 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност D. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност D. Разглежданата от вас гума е сравнително тиха отбелязаното ниво на шум е 74 dB. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 6-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител YOKOHAMA
Модел KO BLUEARTH-WIN V905 XL
Сезон зимни гуми
Ширина 315
Височина 35
Диаметър R20
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси RF, TL, XL, M+S, 3PMSF
Тежест 16.182
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Научните изследвания показват, че на гумите се дължи до 17-20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Ако управлявате кола с висок клас гуми със сигурност имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво.

Теглото на колата и вашият личен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата незабавно върху мокрото пътно платно. Например при автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той маркира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-висока шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: всесезонни гуми  гуми за мотор цена  205 55 r16  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки