ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Yokohama Geolandar A/T (G015) 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Yokohama Geolandar A/T (G015) #151821 245/70R16 118R (RPB, A, A/T)

EAN: 4968814995904 Гуми Yokohama
Всесезонни гуми Yokohama Geolandar A/T (G015) - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 118R )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 118 до 1320 кг
Скоростен индекс R до 170 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
462 . 41 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от YOKOHAMA. Една от познатите фими на пазара. Моделът GEOLANDAR A/T (G015) може да закупите от сайта ProGumi на атрактивна цена.Обозначението на този модел гуми е всесезонни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 245. Маркираната височина за гумата от производителя е 70. R16 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Допустимия товарен индекс е 118 (до 1320 кг). Гумите имат скоростен индекс R (до 170 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркировката за разходът на гориво е E. Разглеждания от вас моделе доста тих при шофиране отбелязаното ниво на шум е 73 dB. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при подълнителни въпроси можете да се свържете с нас служител за съдействие при избора.
Характеристики
Производител YOKOHAMA
Модел GEOLANDAR A/T (G015)
Сезон всесезонни
Ширина 245
Височина 70
Диаметър R16
Товарен индекс 118 (до 1320 кг)
Скоростен индекс R (до 170 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво E
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси A/T
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
E
C
2
73

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми със сигурност имате далеч по-икономични стойности на потребление на гориво. Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително 16 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

Теглото на колата и вашият собствен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокър път. Икономията на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране. Например за автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение само с 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: летни гуми цени  зимни гуми  автогуми цена  гуми за мотори цена 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi