ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Yokohama Advan Sport V105 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Yokohama ADVAN Sport V105 265/30R19 93(Y #275287

EAN: 4968814975807
гуми Yokohama ADVAN Sport V105 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност **Наличност: 2 бр.
430 . 38 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е YOKOHAMA. Наложена марка на пазара. Моделът ADVAN SPORT V105 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена. Обозначението Сезон на гумите е маркирано като летни. Ширината на модела е 265. 30 е маркираната височина за гумата. Маркираният диаметър за гумата от производителя е R19. Допустимият товарен индекс е 93 (до 650 кг). Скоростният индекс е сред най-добрите (Y за този клас гуми. Гумата има сцепление на мокро със стойност A. D е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 73 dB. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при допълнителни въпроси може да се свържете с наш служител за съдействие при избора.
Характеристики
Доставка 2 дни
евро етикет

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около до 20% от консумацията на гориво при вашата кола. Ако управлявате автомобил разполагаща с висок клас гуми определено ще имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

Теглото на колата и вашият личен стил на каране също оказват значително влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачват значително съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег. Икономията на гориво се отбелязва в евро етикета със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на автомобила с мокра пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокрия асфалт. При превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Външният шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: автогуми  online gumi  гуми 205 55 r16  195 6515 

Този сайт използва бисквитки