ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Yokohama Advan-Neova AD08RS 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Yokohama Advan-Neova AD08RS 245/40R17 91W (RPB) #86607

EAN: 4968814979447
Летни гуми Yokohama Advan-Neova AD08RS - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 91W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 91 до 615 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 0 бр.
362 . 82 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя YOKOHAMA. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът ADVAN-NEOVA AD08RS се предлага в магазина ProGumi.Този модел гуми са от тип летни. Отбелязаната от производителя ширина на гумата е 245. 40 е маркираната височина за гумата. R17 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. Максимално допустимият товарен индекс е 91 (до 615 кг). Гумите имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. Сцеплението на мокро за гумата е със стойност B. D е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Разглежданият от вас моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 70 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител YOKOHAMA
Модел ADVAN-NEOVA AD08RS
Сезон летни гуми
Ширина 245
Височина 40
Диаметър R17
Товарен индекс 91 (до 615 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 70 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси RPB
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
D
B
2
70

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Научните изследвания показват, че на гумите се дължи приблизително 18 процента от разхода на гориво за вашата кола. Ако управлявате кола с висок клас гуми определено ще имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво.

Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също оказват значително влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране може значително да намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво се оценява от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране. Например за лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредна ситуация. Сцеплението с влажната пътна настилка е много важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокрия асфалт.

*. Външен шум влияние

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Това маркира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: зимни гуми цени  гуми цени  205 55 r16  летни гуми 

Този сайт използва бисквитки