ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
WESTLAKE WTX1 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми WESTLAKE WTX1 265/70R19.5 143/141J (18PR) #159360

EAN: 8859305513959
Всесезонни гуми WESTLAKE WTX1 - Тежкотоварни Гуми ( 141J )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 141 до 2575 кг
Скоростен индекс J до 100 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
ремарке
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
364 . 99 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е WESTLAKE. Наложена марка на пазара. Моделът WTX1 може да закупите от сайта ProGumi на атрактивна цена.всесезонни е вида на този модел гуми. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 265. Маркираната височина за гумата от производителя е 70. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R19.5. 141 (до 2575 кг) е товарния индекс за модела. Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми J (до 100 км/ч.). Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е C. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Тази гума е сравнително тиха отбелязаното ниво на шум е 71 dB. Ние предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Приложение регионален транспорт
Производител WESTLAKE
Модел WTX1
Сезон всесезонни
Ширина 265
Височина 70
Диаметър R19.5
Товарен индекс 141 (до 2575 кг)
Скоростен индекс J (до 100 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 71 dB
Индекси 18PR
Ос ремарке - Truck
Тежест 37.19
Доставка 2 дни
евро етикет
C
C
71

Легенда на символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Когато поръчате гуми с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. На гумите се дължи до 15-20% от разхода на гориво при вашата кола.

Теглото на вашия автомобил и вашият собствен стил на каране също оказват сериозно влияние. Екологичното (енергийно ефективно) шофиране намалява потреблението на гориво. Ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокра настилка. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Разликата в скалата между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Например при кола движеща се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство незабавно върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови зимни гуми  летни гуми цена  автогуми