ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Vredestein Wintrac Pro 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein Wintrac Pro 225/55R19 99V (FSL, FR, 3PMSF) #88669

EAN: 8714692352034
Зимни гуми Vredestein Wintrac Pro - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 99V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 99 до 775 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
428 . 64 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от VREDESTEIN. Модел WINTRAC PRO можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi супер цена. зимни е обозначението на този вид гуми. Маркираната ширина за модела е 225. Маркираната височина за гумата от производителя е 55. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R19. Максимално допустимият товарен индекс е 99 (до 775 кг). Тези гуми имат скоростен индекс V (до 240 км/ч.). B е индексът за сцепление на мокро за гумата. C е маркировката за разход на гориво. Този моделе сравнително тих отбелязаното ниво на шум е 72 dB. Онлайн магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел WINTRAC PRO
Сезон зимни гуми
Ширина 225
Височина 55
Диаметър R19
Товарен индекс 99 (до 775 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси FSL, FR, 3PMSF
Тежест 11.06
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
B
2
72

Легенда

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Много изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 17-20 процента от консумацията на гориво за вашия автомобил. Ако изберете гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Енергийно ефективното (екологично) шофиране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат голямо влияние. Ниското налягане при гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според стила на шофиране и други фактори. Сцеплението с мокра пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокро пътно платно. За превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на ЕС за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Вижте също: зимни гуми цени  летни гуми цена  автогуми цени 

Този сайт използва бисквитки