ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Vredestein Wintrac Pro 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein Wintrac Pro 235/40R19 96W (TL, XL, FSL, FR, 3PMSF) #86561

EAN: 8714692352072
Зимни гуми Vredestein Wintrac Pro - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 96W )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 96 до 710 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
407 . 92 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е VREDESTEIN. Една от популярните конмании на пазара. Моделът WINTRAC PRO се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Обозначението от производителя на гумите е зимни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 235. Отбелязаната височина за гумата е 40. R19 е отбелязания диаметър за гумата. 96 (до 710 кг) е товарния индекс за модела. Тези гуми имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност B. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Разглежданите от вас гуми са доста тихи за този клас тяхното ниво на шум е 72 dB. Онлайн магазин ProGumi можем да извършим доставка за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел WINTRAC PRO
Сезон зимни гуми
Ширина 235
Височина 40
Диаметър R19
Товарен индекс 96 (до 710 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FSL, FR, 3PMSF
Тежест 10.74
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
D
B
2
72

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Изследванията показват, че на гумите се дължи приблизително 20% от консумацията на гориво при вашия автомобил. Ако изберете гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Екологичното (енергийно ефективно) шофиране ще намали консумацията на гориво. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на шофиране също оказват значително влияние. Ниското налягане при гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е изключително важно с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокрия асфалт. Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране от водача. Например при автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това маркира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: всесезонни гуми цена  нови гуми за мотори  205 55 r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки