ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми VREDESTEIN ULTRAC * BMW 205/65R16 95W (TL, *, M+S) #249677

EAN: 8714692506864
Летни гуми VREDESTEIN ULTRAC * BMW - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 95W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 95 до 690 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 0 бр.
155 . 13 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя VREDESTEIN. Една от познатите фими на пазара. Моделът ULTRAC * BMW може да закупите от магазина ProGumi.Тези гуми са летни. Маркираната ширина за модела е 205. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. Маркирания диаметър за гумата е R16. 95 (до 690 кг) е товарния индекс за модела. Тези гуми имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.). A е отбелязаното сцепление на мокро за модела. A е маркировката за разход на гориво. Разглежданата от вас гума e с добри показатели за шум при шофиране отбелязаното ниво на шум е 70 dB. Ние може да направим доставката за 6-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел ULTRAC * BMW
Сезон летни гуми
Ширина 205
Височина 65
Диаметър R16
Товарен индекс 95 (до 690 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво A
Шум 70 dB
Ниво на шум B
Индекси TL, *, M+S
Тежест 8.199
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Редица научните изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 18 процента от разхода на гориво при вашата кола. Изборът на гуми с по-добра категория за разход на гориво ще ви позволи по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на превозното средство и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат сериозно влияние. Енергийно ефективното каране може значително да намали потреблението на гориво. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокра настилка. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Разликата между категория A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се оценява от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението на гумите с влажна пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно. При кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това маркира гумата по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: автомобилни гуми  гуми 195 65 r15  всесезонни гуми цена  зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки