ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
VREDESTEIN SNOW CLASSIC 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми VREDESTEIN SNOW CLASSIC 165R15 86Q #154379

EAN: 8714692282027
Зимни гуми VREDESTEIN SNOW CLASSIC - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 86Q )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 86 до 530 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
246 . 11 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е произведена от VREDESTEIN. Любима марка на редица наши клиенти. Модел SNOW CLASSIC можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi на супер цена.Тези гуми са зимни и са изключително добър избор сред много клиенти. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 165. Маркирания диаметър за гумата е R15. 86 (до 530 кг) е товарния индекс за модела. Скоростния индекс за модела Q (до 160 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка за 2 дни. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел SNOW CLASSIC
Сезон зимни
Ширина 165
Диаметър R15
Товарен индекс 86 (до 530 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Тежест 8.12
Доставка 2 дни

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Ако управлявате автомобил с висок клас гуми ще имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 16 процента от разхода на гориво при вашия автомобил.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Екологичното шофиране намалява потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране. Например за превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху влажния асфалт.

*. Външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това маркира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: гуми за мотори цена  летни гуми цена  всесезонни гуми цена  магазини за гуми  автогуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi