ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Vredestein QUATRAC PRO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein Quatrac PRO 315/35R20 110Y (TL, XL, FSL, M+S) #85233

EAN: 8714692348112
Всесезонни гуми Vredestein Quatrac PRO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110Y )
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
617 . 76 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание VREDESTEIN е фирмата произвела тази гума. Наложена марка на пазара. Модел QUATRAC PRO можете да поръчате от сайта ProGumi.Този модел гуми са всесезонни и са изключително популярен избор сред много наши клиенти. Маркираната ширина на гумата за модела е 315. 35 е отбелязаната височина за гумата. R20 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 110 (до 1060 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е Y (до 300 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е B. C е маркировката за разход на гориво. Разглежданите от вас гуми са с добри показатели за шум нивото на шум е 74 dB. Ние можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при подълнителни въпроси можете да се свържете с нас служител за съдействие при избора.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел QUATRAC PRO
Сезон всесезонни гуми
Ширина 315
Височина 35
Диаметър R20
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FSL, M+S
Тежест 16.77
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
B
2
74

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Когато закупите гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба. Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително до 20% от разхода на гориво при вашето превозно средство.

За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на каране също оказват голямо влияние. Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Икономията в потреблението на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажна пътна настилка е изключително важно с оглед на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно. Например при кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Той категоризира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: автомобилни гуми  евтини гуми  зимни гуми  летни гуми цени 

Този сайт използва бисквитки