ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Vredestein QUATRAC PRO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein QUATRAC PRO 285/45R21 113Y (TL, XL, FSL, M+S) #277426

EAN: 8714692736544
Всесезонни гуми Vredestein QUATRAC PRO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 113Y )
Товарен индекс 113 до 1150 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 0 бр.
728 . 51 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя VREDESTEIN. Една от наложените компании на пазара. Моделът QUATRAC PRO може да закупите от магазина за гуми ProGumi на промо цена.всесезонни е видът на този модел гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 285. Маркираната височина за гумата е 45. Маркираният диаметър за гумата е R21. Максимално допустимият товарен индекс е 113 (до 1150 кг). Моделът гуми има скоростен индекс от Y (до 300 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност C. 74 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Ние можем да извършим доставка в рамките на 6-9 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел QUATRAC PRO
Сезон всесезонни гуми
Ширина 285
Височина 45
Диаметър R21
Товарен индекс 113 (до 1150 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FSL, M+S
Тежест 15.58
Доставка 6-9 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Когато изберете гуми с по-добри показатели за разход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба. Изследванията показват, че гумите оказват влияние до до 20% от разхода на гориво за вашата кола.

Екологичното (енергийно ефективно) шофиране може значително да намали консумацията на гориво. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Ниското налягане при гумите увеличават сериозно съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението при мокра настилка. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се оценява в евро етикета със символи от A до G в цветна скала.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според индивидуалния стил на шофиране от водача. Сцеплението на гумите с мокър асфалт е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокро пътно платно. За автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шумът от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Това маркира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът, които се генерира при въртене на гумата, е маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например , когато показателят се увеличи с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: нови гуми за мотори  летни гуми цени  нови всесезонни гуми  магазини за гуми  автогуми