ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein COMTRAC 2 WINTER+ 235/65R16 115/113R #153835

EAN: 8714692361708
Зимни гуми Vredestein COMTRAC 2 WINTER+ - Лекотоварни Гуми ( 113R )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 113 до 1150 кг
Скоростен индекс R до 170 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 0 бр.
333 . 22 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Производителя на този модел гуми е VREDESTEIN. Една от наложениете фирми на пазара. Модел COMTRAC 2 WINTER+ можете да поръчате от сайта ProGumi на промо цена. Обозначението Сезон на гумите е отбелязано като зимни. Отбелязаната от производителя ширина е 235. Маркираната височина за гумата е 65. R16 е маркирания диаметър за гумата. 113 (до 1150 кг) е разрешения товарен индекс. Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс R (до 170 км/ч.). B е индекса за сцепление на мокро за гумата. Маркировката за разходът на гориво е C. 73 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 6-9 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел COMTRAC 2 WINTER+
Сезон зимни
Ширина 235
Височина 65
Диаметър R16
Товарен индекс 113 (до 1150 кг)
Скоростен индекс R (до 170 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Доставка 6-9 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. Гумите оказват до 17 процента от разхода на гориво за вашата кола.

Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Екологичното каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на превозното средство с влажна пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно. Разликата между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране от водача. Например за лек автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Това класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: автогуми  гуми цени  205 55 r16  195 65 r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi