ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Vredestein COMTRAC 2 WINTER+ 205/65R16 107/105T #153825

EAN: 8714692361739
Зимни гуми Vredestein COMTRAC 2 WINTER+ - Лекотоварни Гуми ( 105T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 105 до 925 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
257 . 29 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
VREDESTEIN е комманията производител на тази гума. Любима марка на много клиенти в страната. Моделът COMTRAC 2 WINTER+ се предлага в магазина ProGumi.зимни е маркировката на гумите. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 205. Маркираната височина за гумата е 65. R16 е маркирания диаметър за гумата. Максимално допустимия товарен индекс е 105 (до 925 кг). Тези гуми имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.). B е индекса за сцепление на мокро за гумата. E е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 73 dB. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 6-9 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при подълнителни въпроси можете да се свържете с нас служител за съдействие при избора.
Характеристики
Производител VREDESTEIN
Модел COMTRAC 2 WINTER+
Сезон зимни
Ширина 205
Височина 65
Диаметър R16
Товарен индекс 105 (до 925 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Доставка 6-9 дни от Германия
евро етикет

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

На гумите се дължи приблизително 15 процента от разхода на гориво при вашия автомобил. Изборът на гуми с по-добра категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в потреблението на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при условията на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажен асфалт е много важно за всеки шофьор с оглед на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокро пътно платно. Например за автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като доста клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на европейските стандарти за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Вижте също: автогуми цени  205 55r16  магазини за гуми  зимни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi