ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Tristar SportPower SUV 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Tristar SportPower SUV 255/65R17 110H (SUV) #264179

EAN: 5420068665259
Летни гуми Tristar SportPower SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110H )
Сезон летни летни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 0 бр.
1061 . 09 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание TRISTAR е производителят на тази гума. Модел SPORTPOWER SUV можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi.летни е маркировката на този модел гуми. Ширина за модела е 255. 65 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R17. Разрешеният товарен индекс е 110 (до 1060 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс H (до 210 км/ч.). C е индексът за сцепление на мокро за гумата. C е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Разглежданите от вас гуми са сравнително тихи за този клас нивото на шум е 71 dB. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител TRISTAR
Модел SPORTPOWER SUV
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 65
Диаметър R17
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Индекси SUV
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
C
C
2
71

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 17 процента от консумацията на гориво при вашия автомобил. Когато купите гуми с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също оказват значително влияние. Екологичното шофиране ще намали разхода на гориво. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане покачват значително съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва от A до G по цветна скала.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране. Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажния асфалт. Например за кола движеща се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум Шумът от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: автогуми цена  гуми  гуми 205 55 r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки