ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
TRIANGLE TRT02 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми TRIANGLE TRT02 385/55R22.5 J (20PR) #161100

Всесезонни гуми TRIANGLE TRT02 - Тежкотоварни Гуми ( J )
Сезон всесезонни всесезонни
Скоростен индекс J до 100 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
ремарке
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
669 . 36 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание TRIANGLE е комманията производител на тази гума. Моделът TRT02 се предлага от магазина за гуми ProGumi на невероятно атрактивна цена. Обозначението Сезон на гумите е класифицирано като всесезонни. Маркираната ширина на гумата за модела е 385. 55 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R22.5 е отбелязания диаметър за гумата. Скоростния индекс за този модел гуми е J (до 100 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност C. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност C. 70 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Приложение магистрална
Производител TRIANGLE
Модел TRT02
Сезон всесезонни
Ширина 385
Височина 55
Диаметър R22.5
Скоростен индекс J (до 100 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Индекси 20PR
Ос ремарке - Truck
Тежест 74.00
Доставка 2 дни
евро етикет
C
C
70

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 17-20 процента от консумацията на гориво при вашата кола. Ако имате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Екологичното (енергийно ефективно) каране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на колата и вашият личен стил на каране също оказват голямо влияние. Ниското налягане при гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокър път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията на гориво се отбелязва от A до G в цветна скала.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при стила на шофиране. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху мокрото пътно платно. Например за превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Това категоризира гумата по отношение на европейските стандарти за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например увеличение само с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: летни гуми цени  зимни гуми цени  автомобилни гуми  нови гуми за мотори