ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
TRIANGLE TR880 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми TRIANGLE TR880 #154112 11R22.5 146/143M

Всесезонни гуми TRIANGLE TR880 - Тежкотоварни Гуми ( 143M )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 143 до 2725 кг
Скоростен индекс M до 130 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 2 бр.
681 . 46 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
TRIANGLE е производителя на тази гума. Една от наложениете фирми на пазара. Моделът TR880 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Този модел е подходящ ако търсите всесезонни гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 11. R22.5 е маркирания диаметър за гумата. 143 (до 2725 кг) е товарния индекс за модела. Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми M (до 130 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност C. Маркировката за разходът на гориво е D. 73 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител TRIANGLE
Модел TR880
Сезон всесезонни
Ширина 11
Диаметър R22.5
Товарен индекс 143 (до 2725 кг)
Скоростен индекс M (до 130 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Ос предни - Truck
Тежест 57.25
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
73

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако имате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Много научните изследвания показват, че на гумите се дължи около 19 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Екологичното каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Икономията на гориво е отбелязана в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране и други фактори. Например за превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация. Сцеплението с мокра пътна настилка е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокрото пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той категоризира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови всесезонни гуми  гуми за мотор  205 55 r16  195 65 r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi