ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
TRIANGLE TR663 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми TRIANGLE TR663 315/80R22.5 157/154L (XL, FR, 20PR) #238828

EAN: 6959753219655
Всесезонни гуми TRIANGLE TR663 - Тежкотоварни Гуми ( 154L )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 154 до 3750 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
606 . 21 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е TRIANGLE. Една от познатите фими на пазара. Предлагания модел TR663 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi на атрактивна цена.Тези гуми са от тип всесезонни и са предпочитан избор сред много клиенти. Маркираната ширина на гумата за модела е 315. 80 е маркираната височина за гумата от производителя. Отбелязания диаметър за гумата е R22.5. Товарен индекс - 154 (до 3750 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е L (до 120 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност C. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност D. 73 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Ние от ProGumi може да направим доставката за 2 дни.
Характеристики
Приложение самосвална-on/off
Производител TRIANGLE
Модел TR663
Сезон всесезонни
Ширина 315
Височина 80
Диаметър R22.5
Товарен индекс 154 (до 3750 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси XL, FR, 20PR
Ос предни - Truck
Тежест 72.20
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
73

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако купите гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Гумите оказват до 15% от консумацията на гориво при вашия автомобил.

За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важно с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре колата незабавно върху мокрия асфалт. Разликата в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Например за кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Това маркира гумата по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: автомобилни гуми цени  online gumi  205 55 r16  гуми 195 65 r15