ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Trazano TERRA S 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Trazano TERRA S 13R22.5 156/151K (TL, 18PR) #152650

EAN: 8859305523040
Всесезонни гуми Trazano TERRA S - Тежкотоварни Гуми ( 151K )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 151 до 3450 кг
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
754 . 50 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
TRAZANO е производителя на тази гума. Модел TERRA S можете да поръчате от магазин ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е маркирана като всесезонни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 13. Отбелязания диаметър за гумата е R22.5. 151 (до 3450 кг) е разрешения товарен индекс. Ако информацията за скорстния индекс е важна за вас - неговата стойност е K (до 110 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност C. D е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Гумата има 320 ширина. Външния диаметър в мм на гумата е 1124 Обиколката в мм на гумата е 3406 Грайферите имат дълбочина от 16.00 Отбелязаното препоръчително налягане за модела е 8.75. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител TRAZANO
Модел TERRA S
Предназначение On / off
Сезон всесезонни
Ширина 13
Диаметър R22.5
Товарен индекс 151 (до 3450 кг)
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Индекси 18PR
Брой платове 18
Конструкция Radiaal
Гуми Ширина мм 320
Външен диаметър мм 1124
Обиколка мм 3406
Дълбочина на грайфер мм 16.00
Препоръчителен размер на джантата 9.75
Единичен товарен капацитет 4000.00
Сдвоен товарен капацитет 3450.00
Препоръчително налягане 8.75
Ос предни - Truck
Тежест 66.50
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
D
C

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 20% от консумацията на гориво при вашия автомобил. Ако управлявате превозно средство разполагаща с висок клас гуми може да имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

Енергийно ефективното каране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също оказват значително влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокра настилка. За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране от водача. Например при кола движеща се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила по възможност незабавно върху мокрото пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Това маркира гумите по отношение на стандартите на ЕС за шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Вижте също: гуми за мотори  гуми  205 55r16  автогуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi