ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
TOYO PROXES T1 SPORT 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Toyo Proxes T1 Sport 295/30R19 100(Y) #263293

EAN: 4981910734338
гуми Toyo Proxes T1 Sport - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
757 . 56 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание TOYO е компанията производител на тази гума. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът PROXES T1 SPORT може да закупите от сайта за гуми ProGumi.Тези гуми са от тип летни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 295. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 30. R19 е маркираният диаметър за гумата. Разрешеният товарен индекс е 100 (до 800 кг). Гумите имат скоростен индекс (Y), който ги прави много добри за техния клас. Показателят за сцепление на мокро е B. 74 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при допълнителни въпроси може да се свържете с наш служител за съдействие при избора.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Ако управлявате превозно средство и ползвате висок клас гуми ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. На гумите се дължи до 18-20% от разхода на гориво за вашата кола.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Ниското налягане при гумите увеличават съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на колата и вашият личен стил на управление на автомобила също оказват голямо влияние. Енергийно ефективното шофиране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходите Ви.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво се маркира в евро етикета със символи от A до G по цветна скала.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите с влажен асфалт е изключително важно за всеки шофьор с оглед на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила бързо върху влажното пътно платно. Разликата при спирането на автомобил между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при стила на шофиране от водача. Например при превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран. Това маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: зимни гуми  нови летни гуми  автогуми 

Този сайт използва бисквитки