ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
SAVA AVANT MS2 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми SAVA AVANT MS2 #154120 13R22.5 156/154G

Всесезонни гуми SAVA AVANT MS2 - Тежкотоварни Гуми ( 154G )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 154 до 3750 кг
Скоростен индекс G до 90 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
1023 . 98 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от SAVA. Популярна фирма на пазара. Моделът AVANT MS2 се предлага от онлайн магазина за гуми ProGumi.Маркировката от производителя на този модел гуми е всесезонни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 13. Отбелязания диаметър за гумата е R22.5. Допустимия товарен индекс е 154 (до 3750 кг). Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми G (до 90 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност B. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Този модел гуми са сравнително тихи за този клас , като нивото на шум е 71 dB. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител SAVA
Модел AVANT MS2
Сезон всесезонни
Ширина 13
Диаметър R22.5
Товарен индекс 154 (до 3750 кг)
Скоростен индекс G (до 90 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 71 dB
Ос предни - Truck
Тежест 70.89
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
71

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Ако изберете гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Гумите оказват до 20% от разхода на гориво при вашата кола.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Екологичното (енергийно ефективно) каране намалява консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата в графиката между стойностите A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с влажен асфалт е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство бързо върху влажния асфалт. Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според стила на шофиране. При лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Вижте също: летни гуми  нови зимни гуми  автогуми  гуми за мотор цена 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi