ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
SAVA AVANT A3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми SAVA AVANT A3 #154157 11R22.5 148/145L

Всесезонни гуми SAVA AVANT A3 - Тежкотоварни Гуми ( 145L )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 145 до 2900 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
762 . 78 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е от производителя SAVA. Моделът AVANT A3 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.Този модел гуми са всесезонни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 11. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R22.5. 145 (до 2900 кг) е товарния индекс за модела. Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е L (до 120 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност B. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е D. Разглеждания от вас моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 71 dB. Ние можем да извършим доставка за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител SAVA
Модел AVANT A3
Сезон всесезонни
Ширина 11
Диаметър R22.5
Товарен индекс 145 (до 2900 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 71 dB
Ос предни - Truck
Тежест 55.11
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
71

Какво означават символите

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако поръчате гуми с по-добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Редица научните изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 19% от разхода на гориво за вашата кола.

Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на каране също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране. Например за превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила бързо върху мокрия асфалт.

*. Външен шум

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран. Той категоризира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови автомобилни гуми  бг гуми  гуми 205 55 r16  195 65 r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi