ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Sailun Terramax A/T 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Sailun Terramax A/T 275/55R20 117T #83312

EAN: 6959655420531
гуми Sailun Terramax A/T - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
366 . 59 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание SAILUN е компанията производител на разглежданата от вас гума. Една от наложениете фирми на пазара. Моделът TERRAMAX A/T може да закупите от ProGumi на супер цена.Този модел е подходящ ако търсите да поръчате всесезонни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 275. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 55. Отбелязания диаметър за гумата е R20. Товарен индекс - 117 (до 1285 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е T (до 190 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е C. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност E. Разглеждания от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране отбелязаното ниво на шум е 73 dB. Магазин ProGumi можем да извършим доставка за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия

Легенда на символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около до 20 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство. Когато купите гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Енергийно ефективното шофиране ще намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане покачва значително съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при стила на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокрия асфалт. Например при кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-висока категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: автогуми цена  195 6515  нови всесезонни гуми  зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки