ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Sailun ICE Blazer WST3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Sailun ICE BLAZER WST3 265/70R16 112T (BSW, M+S, 3PMSF) #241826

EAN: 6959655471267
Зимни гуми Sailun ICE BLAZER WST3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 112T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 112 до 1120 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност #Наличност: 0 бр.
162 . 53 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от SAILUN. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът ICE BLAZER WST3 се предлага от сайта ProGumi.Този модел може да е походящ за вас ако търсите зимни гуми. Ширина на модела е 265. 70 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R16. 112 (до 1120 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Скоростния индекс за този модел гуми е T (до 190 км/ч.). D е индекса за сцепление на мокро за гумата. Маркировката за разходът на гориво е C. Този модел гуми са доста тихи , като нивото на шум е 73 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител SAILUN
Модел ICE BLAZER WST3
Сезон зимни гуми
Ширина 265
Височина 70
Диаметър R16
Товарен индекс 112 (до 1120 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Индекси BSW, M+S, 3PMSF
Доставка 2 дни
евро етикет
C
D
2
73

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако управлявате автомобил разполагаща с висок клас гуми със сигурност имате по-икономични параметри на потребление на гориво. Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 16% от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Енергийно ефективното (екологично) шофиране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво се оценява от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при стила на шофиране от водача. При автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите на автомобила с мокра пътна настилка е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Той маркира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: нови летни гуми  зимни гуми цена  автомобилни гуми  мото гуми 

Този сайт използва бисквитки