ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
ROADSTONE EUROVIS SPORT 04 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми ROADSTONE EUROVIS SPORT 04 185/65R15 88T #267578

EAN: 8807622183454
Летни гуми ROADSTONE EUROVIS SPORT 04 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 88T )
Сезон летни летни
Товарен индекс 88 до 560 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
84 . 02 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание ROADSTONE е фирмата произвела тази гума. Една от популярните компании на пазара. Предлаганият модел EUROVIS SPORT 04 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi на атрактивна цена.Този модел може да е правилният избор за вас ако търсите да закупите летни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 185. Отбелязаната височина за гумата е 65. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R15. Разрешеният товарен индекс е 88 (до 560 кг). Гумите имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. Ние можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител ROADSTONE
Модел EUROVIS SPORT 04
Сезон летни гуми
Ширина 185
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 88 (до 560 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Доставка 2 дни
евро етикет
C
C
70

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Много изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 17% от разхода на гориво при вашето превозно средство. Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви позволи по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на вашия автомобил и вашият собствен стил на каране също оказват голямо влияние. Екологичното (енергийно ефективно) шофиране ще намали консумацията на гориво. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане увеличават сериозно съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Икономията в консумацията на гориво е отбелязана в евро етикета със символи от A до G по цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при стила на шофиране. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажната пътна настилка е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата бързо върху мокро пътно платно. При превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това категоризира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: автомобилни гуми  205 55 r16  магазини за гуми  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки