ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
ROADMARCH WINTERXPRO 888 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми ROADMARCH WINTERXPRO 888 145/70R13 71T #188081

Зимни гуми ROADMARCH WINTERXPRO 888 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 71T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 71 до 345 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 0 бр.
53 . 01 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от ROADMARCH. Популярна фирма на пазара. Модел WINTERXPRO 888 можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi на супер цена.Този модел е подходящ за вас ако търсите зимни гуми. Отбелязаната от производителя ширина на гумата е 145. 70 е маркираната височина за гумата от производителя. R13 е маркираният диаметър за гумата от производителя. 71 (до 345 кг) е допустимият товарен индекс. Моделът гуми има скоростен индекс от T (до 190 км/ч.). Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител ROADMARCH
Модел WINTERXPRO 888
Сезон зимни гуми
Ширина 145
Височина 70
Диаметър R13
Товарен индекс 71 (до 345 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 68 dB
Тежест 4.55
Доставка 2 дни
евро етикет
D
D
68

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако имате гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Гумите оказват приблизително 19% от разхода на гориво при вашата кола.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. За автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е много важно от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на европейските лимити за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  бг гуми  зимни гуми  нови летни гуми