ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
ROADMARCH PRIMESTAR 66 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми ROADMARCH PRIMESTAR 66 165/50R15 73V #276948

Летни гуми ROADMARCH PRIMESTAR 66 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 73V )
Сезон летни летни
Товарен индекс 73 до 365 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
63 . 35 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание ROADMARCH е фирмата произвела тази гума. Популярна фирма на пазара. Моделът PRIMESTAR 66 може да закупите от магазина ProGumi.Този модел гуми са от тип летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 165. 50 е маркираната височина за гумата от производителя. Маркираният диаметър за гумата от производителя е R15. Разрешеният товарен индекс е 73 (до 365 кг). Скоростният индекс за този модел гуми е V (до 240 км/ч.). Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител ROADMARCH
Модел PRIMESTAR 66
Сезон летни гуми
Ширина 165
Височина 50
Диаметър R15
Товарен индекс 73 (до 365 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Доставка 2 дни

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

На гумите се дължи до 16 процента от консумацията на гориво при вашата кола. Ако управлявате превозно средство разполагаща с висок клас гуми определено ще имате по-икономични параметри на потребление на гориво.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане при гумите увеличават сериозно съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението при мокра настилка. Теглото на вашия автомобил и вашият собствен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното каране може значително да намали потреблението на гориво.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво се оценява от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при стила на шофиране. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението с мокра пътна настилка е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Това маркира гумата по отношение на европейските стандарти за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Вижте също: автогуми цени  всесезонни гуми цени  нови зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки