ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
ROADMARCH PRIMEMASTER M/T II 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми ROADMARCH PRIMEMASTER M/T II 35/12.5R20 121Q #242944

EAN: 6972472056783
Летни гуми ROADMARCH PRIMEMASTER M/T II - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 121Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 121 до 1450 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
334 . 24 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е ROADMARCH. Популярна фирма на пазара. Модел PRIMEMASTER M/T II можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi на супер цена.Тези гуми са от тип летни и са предпочитан избор при много наши клиенти. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 35. 12.5 е маркираната височина за гумата от производителя. Маркирания диаметър за гумата е R20. 121 (до 1450 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.). Ние предлагаме модел с доставка за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител ROADMARCH
Модел PRIMEMASTER M/T II
Сезон летни гуми
Ширина 35
Височина 12.5
Диаметър R20
Товарен индекс 121 (до 1450 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Доставка 2 дни

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви осигури много по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 17 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство.

За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокра настилка. Теглото на автомобила и вашият личен стил на управление на автобола също могат да окажат сериозно влияние. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокрия асфалт. Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при стила на шофиране и други фактори. Например за лек автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на шума от гумата.

Вижте също: автогуми цени  online gumi  гуми 205 55 r16  195 65r15