ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
ROADMARCH L-ZEAL 56 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми ROADMARCH L-ZEAL 56 225/30R20 85W #276963

Летни гуми ROADMARCH L-ZEAL 56 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 85W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 85 до 515 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 2 бр.
114 . 26 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от ROADMARCH. Една от познатите фирми на пазара. Моделът L-ZEAL 56 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Този модел е подходящ ако търсите да поръчате летни гуми. Отбелязаната от производителя ширина на гумата е 225. Маркираната височина за гумата е 30. Маркираният диаметър за гумата е R20. 85 (до 515 кг) е товарният индекс за модела. Гумите имат скоростен индекс W (до 270 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Производител ROADMARCH
Модел L-ZEAL 56
Сезон летни гуми
Ширина 225
Височина 30
Диаметър R20
Товарен индекс 85 (до 515 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Доставка 2 дни

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Много научни изследвания показват, че на гумите се дължи около 16 процента от разхода на гориво за вашата кола. Изборът на гуми с по-добра категория за разход на гориво ще ви осигури много по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Екологичното каране намалява консумацията на гориво. Ниското налягане при гумите покачват значително съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението на мокърт път. Теглото на автомобила и вашият собствен стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Икономията в консумацията на гориво е отбелязана от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при условията на шофиране от водача. При превозно средство движещо се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажна пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре колата незабавно върху влажното пътно платно.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че много клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Той маркира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: нови автогуми  205 55 r16  гуми  нови зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки