ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
RIKEN SNOW 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми RIKEN SNOW #154204 165/65R15 81T

EAN: 3528701643205 Гуми Riken
Зимни гуми RIKEN SNOW - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 81T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 81 до 462 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
94 . 51 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
RIKEN е производителя на тази гума. Известна фирма в света на гумите. Модел SNOW можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi супер цена. Този модел гуми са от тип зимни. Маркираната ширина за модела е 165. 65 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Отбелязания диаметър за гумата е R15. Разрешения товарен индекс е 81 (до 462 кг). Скоростния индекс за този модел гуми е T (до 190 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е C. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност D. Разглежданите от вас гуми са с добри показатели за шум тяхното ниво на шум е 70 dB. Ние можем да осигурим този модел за 2 дни. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител RIKEN
Модел SNOW
Сезон зимни
Ширина 165
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 81 (до 462 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 70 dB
Тежест 6.84
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
70

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в потреблението на гориво

Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми със сигурност имате далеч по-икономични стойности на потребление на гориво. Според различни изследвания - на гумите се дължи около до 20 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокра настилка.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията на гориво е отбелязана от A до G по цветна схема.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране. За превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство незабавно върху мокрия асфалт.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: зимни гуми  нови летни гуми  автогуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi