ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Radar RENEGADE M/T-R7 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Radar RENEGADE M/T-R7 285/65R18 125K #274064

EAN: 8886459525750
Летни гуми Radar RENEGADE M/T-R7 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 125K )
Сезон летни летни
Товарен индекс 125 до 1650 кг
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност **Наличност: 4 бр.+
339 . 55 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание RADAR е компанията производител на тази гума. Една от познатите фирми на пазара. Моделът RENEGADE M/T-R7 може да закупите от онлайн магазина ProGumi.Обозначението от производителя на гумите е летни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 285. 65 е маркираната височина за гумата. Отбелязаният диаметър за гумата е R18. 125 (до 1650 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс K (до 110 км/ч.). Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Производител RADAR
Модел RENEGADE M/T-R7
Сезон летни гуми
Ширина 285
Височина 65
Диаметър R18
Товарен индекс 125 (до 1650 кг)
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Доставка 2 дни

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Ако управлявате автомобил и ползвате висок клас гуми ще имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Гумите оказват до 19% от разхода на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият личен стил на шофиране също оказват значително влияние. Екологичното шофиране ще намали разхода на гориво. Ниското налягане при гумите увеличават сериозно съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението при мокър път. За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Икономията в консумацията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е много важно от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрото пътно платно. Различието в спирачния път между от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране. При лек автомобил движещ се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Това маркира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: автомобилни гуми  всесезонни гуми  нови зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки