ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Radar RENEGADE M/T-R7 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Radar RENEGADE M/T-R7 245/75R16 120Q (FSL, OWL, M/T, M+S) #274050

EAN: 8886459500283
Летни гуми Radar RENEGADE M/T-R7 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 120Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 120 до 1400 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност **Наличност: 0 бр.
270 . 95 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание RADAR е производителят на тази гума. Една от популярните компании на пазара. Моделът RENEGADE M/T-R7 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Маркировката от производителя на гумите е летни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 245. Маркираната височина за гумата е 75. R16 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. 120 (до 1400 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Тези гуми имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.). Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител RADAR
Модел RENEGADE M/T-R7
Сезон летни гуми
Ширина 245
Височина 75
Диаметър R16
Товарен индекс 120 (до 1400 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Опции С борд
Индекси FSL, OWL, M/T, M+S
Доставка 2 дни

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 18-20 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство. Ако притежавате гуми с по-добри показатели за разход на гориво ще имате сериозни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според условията на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите с влажен асфалт е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокрия асфалт. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на европейските стандарти за ниво на шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например при увеличение дори и само с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: всесезонни гуми цена  нови гуми за мотори  гуми 205 55 r16  195 65 r15