ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Radar Renegade A/T 5 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Radar Renegade A/T 5 305/45R22 118S (A, A/T, XL, FSL, M+S, 3PMSF) #84985

EAN: 8886459514945
Всесезонни гуми Radar Renegade A/T 5 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 118S )
Товарен индекс 118 до 1320 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
454 . 41 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание RADAR е компанията производител на разглежданата от вас гума. Модел RENEGADE A/T 5 можете да поръчате от ProGumi на добра цена.Маркировката на гумите е всесезонни. Маркираната ширина за модела е 305. 45 е маркираната височина за гумата от производителя. Маркираният диаметър за гумата от производителя е R22. Разрешеният товарен индекс е 118 (до 1320 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс S (до 180 км/ч.). Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е E. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е E. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 75 dB. Онлайн магазин ProGumi можем да извършим доставка за 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител RADAR
Модел RENEGADE A/T 5
Сезон всесезонни гуми
Ширина 305
Височина 45
Диаметър R22
Товарен индекс 118 (до 1320 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро E
Разход на гориво E
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси A, A/T, XL, FSL, M+S, 3PMSF
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
E
E
2
75

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Когато притежавате гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Научните изследвания показват, че на гумите се дължи до 19 процента от разхода на гориво при вашата кола.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Екологичното шофиране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви.

  • A (зеленo) най-добрата отчетена стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата отчетена стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва при пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху влажното пътно платно. Разликата при спирането на автомобил между класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране от водача. Например при превозно средство движещо се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови автогуми  205 5516  нови гуми  зимни гуми