ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Radar RENEGADE A/T-5 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Radar RENEGADE A/T-5 35/12.5R17 121R (A, A/T, TL, M+S, 3PMSF) #274077

EAN: 8886459521189
Летни гуми Radar RENEGADE A/T-5 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 121R )
Сезон летни летни
Товарен индекс 121 до 1450 кг
Скоростен индекс R до 170 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност **Наличност: 0 бр.
378 . 91 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е RADAR. Една от популярните компании на пазара. Моделът RENEGADE A/T-5 се предлага от онлайн магазина ProGumi на изключително атрактивна цена.Този модел гуми са летни и са любим избор при много клиенти. Ширина за модела е 33. 12.5 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R17 е маркираният диаметър за гумата от производителя. Допустимият товарен индекс е 121 (до 1450 кг). Тези гуми имат скоростен индекс R (до 170 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност C. Маркировката за разхода на гориво е C. Разглежданата от вас гума е доста тиха при шофиране отбелязаното ниво на шум е 75 dB. Ние можем да извършим доставка за 2 дни. В таблицата с характеристики за модела можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител RADAR
Модел RENEGADE A/T-5
Сезон летни гуми
Ширина 35
Височина 12.5
Диаметър R17
Товарен индекс 121 (до 1450 кг)
Скоростен индекс R (до 170 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво C
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Индекси A, A/T, TL, M+S, 3PMSF
Доставка 2 дни
евро етикет
C
C
2
75

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Разход на гориво

На гумите се дължи до 15-20 процента от разхода на гориво за вашия автомобил. Ако изберете гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличават съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро етикета със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите с мокър асфалт е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрото пътно платно. За кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външният шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: автомобилни гуми цени  205 55 r16  гуми цени  зимни гуми цена