ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
PIRELLI SC VERDE A/S (MGT) XL 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми PIRELLI SC VERDE A/S (MGT) XL 295/35R21 107W (A, TL, XL, FSL, FR, AS, A/S, MGT, M+S) #248559

EAN: 8019227319521
Летни гуми PIRELLI SC VERDE A/S (MGT) XL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 107W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 107 до 975 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
543 . 25 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание PIRELLI е комманията производител на тази гума. Модел SC VERDE A/S (MGT) XL можете да поръчате от магазин ProGumi.Този модел може да е правилния избор за вас ако търсите да закупите летни гуми. Ширина на модела е 295. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 35. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R21. Разрешения товарен индекс е 107 (до 975 кг). Ако се интересувате относно скоростния индекс на модела - той е W (до 270 км/ч.). Отбелязаната стойност сцепление на мокро за модела е B. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност B. Този моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 69 dB. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 6-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Сегмент Премиум
Сертификат MGT
Сертифицирана за Maserati
Производител PIRELLI
Модел SC VERDE A/S (MGT) XL
Сезон летни гуми
Ширина 295
Височина 35
Диаметър R21
Товарен индекс 107 (до 975 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво B
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси A, TL, XL, FSL, FR, AS, A/S, MGT, M+S
Тежест 15.472
Доставка 6-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. На гумите се дължи приблизително 20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на управление на автобола също могат да окажат голямо влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Разликата в скалата между категория A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията в потреблението на гориво се оценява от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажна пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от способността на гумата да спре автомобила по възможност незабавно върху мокро пътно платно. При автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той класифицира гумата по отношение на европейските лимити за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това удвоява при силата на шума от гумата.

Вижте също: гуми за мотори  нови летни гуми  всесезонни гуми цени  гуми цени  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки