ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
PIRELLI P ZERO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Pirelli P ZERO 255/35R20 93Y (C, TL, P, FSL, FR) #276606

EAN: 8019227385151
Летни гуми Pirelli P ZERO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 93Y )
Сезон летни летни
Товарен индекс 93 до 650 кг
Скоростен индекс Y до 300 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2-4 дни Наличност **Наличност: 4 бр.+
461 . 75 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от PIRELLI. Една от популярните компании на пазара. Модел P ZERO можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi на супер цена.Този модел гуми са маркирани от производителя като летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 255. 35 е маркираната височина за гумата от производителя. R20 е маркираният диаметър за гумата от производителя. Максимално допустимият товарен индекс е 93 (до 650 кг). Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми Y (до 300 км/ч.). A е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Разглежданият от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 72 dB. Ние предлагаме модел с доставка за 2-4 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Сегмент Премиум
Сертификат NA1
Сертифицирана за Porsche
Производител PIRELLI
Модел P ZERO
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 35
Диаметър R20
Товарен индекс 93 (до 650 кг)
Скоростен индекс Y (до 300 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво D
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси C, TL, P, FSL, FR
Тежест 10.75
Доставка 2-4 дни
видео клип
евро етикет

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Много изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 15-20 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Ако притежавате гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

За оптимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Енергийно ефективното шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане увеличават доста съпротивлението при въртене и това се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Теглото на автомобила и вашият уникален стил на каране също оказват сериозно влияние. Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво е отбелязана в евро етикета със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. Например при лек автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите с влажна пътна настилка е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на европейските лимити за шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирайки гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Популярно в сайта: автогуми цени  205 55r16  online gumi  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки