ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Pirelli Cinturato P7 All Season Run Flat (PS) 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Pirelli Cinturato P7 All Season Run Flat (PS) 225/40R19 93H (P, XL, RFT, AS) #86488

EAN: 8019227281422
Летни гуми Pirelli Cinturato P7 All Season Run Flat (PS) - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 93H )
Сезон летни летни
Товарен индекс 93 до 650 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
Runflat Runflat
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
489 . 94 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание PIRELLI е компанията производител на разглежданата от вас гума. Наложена марка на пазара. Моделът CINTURATO P7 ALL SEASON RUN FLAT (PS) може да закупите от магазина за гуми ProGumi на промо цена.Тези гуми са летни. Ширина на модела е 225. 40 е маркираната височина за гумата от производителя. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R19. Товарен индекс - 93 (до 650 кг). Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс H (до 210 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро B. B е маркировката за разход на гориво. Тези гуми са с добри показатели за шум за този клас , като нивото на шум е 68 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител PIRELLI
Модел CINTURATO P7 ALL SEASON RUN FLAT (PS)
Сезон летни гуми
Ширина 225
Височина 40
Диаметър R19
Товарен индекс 93 (до 650 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво B
Шум 68 dB
Ниво на шум A
Опции XL-подсилена гума, Runflat
Индекси P, XL, RFT, AS
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
B
B
1
68

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Ако притежавате гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. На гумите се дължи приблизително 20 процента от разхода на гориво за вашата кола.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при внезапно спиране между гуми класовете A и G може да бъде до около 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране от водача. Например за автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредна ситуация на пътя. Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на европейските лимити за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: летни гуми цени  зимни гуми цени  автомобилни гуми цени  гуми за мотор цена 

Този сайт използва бисквитки