ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Pirelli CINT. WINTER 2 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Pirelli CINT. WINTER 2 215/50R19 93T #153476

EAN: 8019227393415
Зимни гуми Pirelli CINT. WINTER 2 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 93T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 93 до 650 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
446 . 07 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Производителя на този модел гуми е PIRELLI. Една от наложените компании на пазара. Моделът CINT. WINTER 2 се предлага в магазина ProGumi.Тези гуми са отбелязани от вид зимни. Ширина на модела е 215. Отбелязаната височина за гумата е 50. R19 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Максимално допустимия товарен индекс е 93 (до 650 кг). Гумите имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.), като това ги прави много добри за техния клас. Ние може да направим доставката за 6-9 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител PIRELLI
Модел CINT. WINTER 2
Сезон зимни
Ширина 215
Височина 50
Диаметър R19
Товарен индекс 93 (до 650 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Доставка 6-9 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Изследванията показват, че гумите оказват влияние до 19 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви даде по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане при гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на шофиране също оказват голямо влияние. Енергийно ефективното шофиране ще намали потреблението на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра. Икономията в консумацията на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението с мокра пътна настилка е изключително важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху влажното пътно платно. Разликата при внезапно спиране между гуми класовете A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според стила на шофиране и други фактори. За кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран. Това класифицира гумата по отношение на европейските стандарти за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  бг гуми  зимни гуми  летни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi