ProGumi
ПРЕМИУМ АВТОМОБИЛНИ ГУМИ И ДЖАНТИ - ЛЕТНИ, ЗИМНИ И ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ.
Yokohama Advan Sport ZPS: Сигурност и динамика на пътя с Run-Flat технология

Yokohama Advan Sport ZPS: Сигурност и динамика на пътя с Run-Flat технология

22.06.2024 г.

Водещият японски производител на гуми Yokohama tires е популярен със своя дизайн и технология на гуми и предлага широка гама от гуми за различни превозни средства.

Yokohama Advan Sport ZPS е лятна гума с ултрависока ефективност, предназначена за използване на спортни и леки автомобили. Гумата е проектирана да осигурява отлично представяне и гарантира надеждност при високи скорости.  

Характеристики и предимства

Гуми с такава качества са предназначени за използване при превозни средства с висока производителност и могат да работят ефективно при шофиране с висока скорост по павирани пътища. При шофиране с висока скорост гумите могат да се нагреят, така че каучуковата смес е топлоустойчива и оптимизирана.

Advan Sport ZPS осигурява отлично представяне като съчетава характерното високо качество на Yokohama с възможностите на системата за нулево налягане Run-Flat. Тази комбинация от модерни технологии гарантира на Advan Sport ZPS  отлични характеристики. Ето някои от функциите и предимствата:

Повишена производителност: Нанотехнологична смес на протектора, висококачествен силициев диоксид и полимер са свързани за повишена издръжливост, гъвкавост и представяне на сухи и мокри пътища.

Отлично сцепление на мокра настилка: променливи заоблени канали предотвратяват едностранно триене, а четири широки околовръстни канала отвеждат водата за подобрено сцепление на мокра настилка.

По-дълъг живот на протектора: Конфигурацията жлеб в жлеб контролира напрежението, за да подобри управлението и да намали неравномерното износване на протектора.

Технология Run-flat: Уникално подсилване на страничната стена със смес, генерираща ниска топлина, поддържащ пълнител за бордове и издръжлива тел за бордове помага на гумата да работи дори когато е изпусната. Това означава, че шофьорите могат да очакват да изминат до 80 км след пробиване или загуба на налягане.

Yokohama Advan Sport ZPS се предлага в различни размери гуми, вариращи от 16 до 21 цола.

Предимства и недостатъци

След като вече знаем повече за характеристиките и предимствата на гумата, нека да разгледаме и някои от плюсовете и минусите.

  • Отлично представяне за спортни и пътнически превозни средства.
  • Модел създаден за издръжливост и надеждност на павирани пътища.
  • Технологията Run-flat осигурява допълнителна сигурност в случай на издуване или загуба на въздушно налягане.

Yokohama Advan Sport ZPS е лятна гума с ултра-висока производителност

Недостатъци:

  • Гумата не трябва да се използва през зимата
  • Комфортът при возене може да бъде по-добър
  • Протекторът може да се износи по-бързо от очакваното

Yokohama: Японско качество, лидерство в иновациите, грижа за околната среда

Yokohama е емблематична марка гуми, основана през 1917 г. в Япония. От самото си начало компанията е посветена на усъвършенстване на дизайна и производството на гуми, печелейки признание за своето безупречно качество и иновации.

Yokohama е първият японски производител на гуми, получил сертификат ISO9001, гарантиращ висок стандарт в целия процес - от проектирането до монтажа и сервиза.

Днес Yokohama е утвърден лидер и предлага богата гама от гуми за различни автомобили и нужди:

Летни гуми:

Advan: високопроизводителни гуми за спортни автомобили и седани, предлагащи прецизно управление, отлично сцепление и динамично шофиране.

BluEarth: екологични гуми, съчетаващи ниско съпротивление при търкаляне, оптимизирана горивна ефективност и тиха работа, без да се правят компромиси с безопасността.

Geolandar: гуми за SUV и кросоувъри, проектирани за офроуд приключения, комфорт на пътя и уверено управление във всякакви условия.

Зимни гуми:

Blizzak: гуми с шипове, осигуряващи максимално сцепление и контрол върху заледени и заснежени настилки.

Geolandar WT: зимни гуми за SUV и кросоувъри, гарантиращи отлична проходимост, спирачна способност и стабилност на хлъзгави пътища.

IceGUARD: безшипови зимни гуми, съчетаващи високи характеристики на сцепление, плавно шофиране и ниско ниво на шум.

Всесезонни гуми:

All-Season: гуми, подходящи за целогодишна употреба в райони с мека зима, съчетаващи характеристиките на летните и зимните гуми за комфорт, сцепление и надеждност.

Yokohama е не само лидер в производството на гуми, но и отговорен корпоративен гражданин, ангажиран с опазването на околната среда. Всяка гума Yokohama е проектирана с внимание към минимизиране на екологичното въздействие, като се фокусира върху намаляване на емисиите на CO2, рециклиране на материали и разработване на ресурсно-ефективни технологии.

 
ProGumi